FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Genís Zapater i Mireia Miró, campions de Catalunya d’Esquí de Muntanya | FEEC

Notícies - 12/01/2015

Genís Zapater i Mireia Miró, campions de Catalunya d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

El Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual s’ha disputat aquest cap de setmana a Andorra, amb la victòria dels dos esquiadors catalans Genís Zapater, de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i de l’Ski Club Camprodon, i Mireia Miró, de l’Unió Excursionista Catalunya de Gràcia. Zapater ha fet un temps de 2 hores, 2 minuts i 4 segons i Miró d’1 hora, 42 minuts i 16 segons.

La prova, 3 Fronteres MoraBanc, ha estat organitzada per l’Esquí Club Pas de la Casa – Grau Roig i l’ha guanyada l’esquiador Xavi Areny, seguit de Genís Zapater i Joan Reyné, també de l’Ski Club Camprodon i atleta de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. En noies, Mireia Miró ha compartit podi amb Sophie Dusautor i Carolina Poussier Milhau.

Els podis del Campionat de Catalunya

En categoria absoluta masculina, el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual ha quedat decidit amb un imponent Genís Zapater, seguit de Joan Reyné i Marc Solà (Ski Club Camprodon), tots tres de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. En absoluta i sènior femenina, Mireia Miró ha fet el podi català amb Elisabet Bertran (Associació Esportiva Matxacuca) i Pilar Quesada (Club Excursionista Madteam). En categoria sènior masculina al podi hi tenim a Genís Zapater, Marc Solà i Eric Moya (Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses). En categoria promesa masculina s’han imposat Joan Reyné, Jordi Martin (Ski Club Camprodon) i Sergi Artis (Unió Excursionista Catalunay de Cornellà).

En màster 40 el podi català el van conformar Xavier Sadurní (Club Excurisonista de Ripoll), Xavier Guillamo (Unió Excursionista Urgellenca) i David Garcia (Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses), i en màster 50 tenim a Joan Cardona, Jaume Estañol (Club Esquí de Girona) i Josep Serrainat (Club Esquí de Girona).

En júnior tenim a Aleix Domènech (Ski Club Camprodon), Oriol Barbany (Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore) i Sergi Lambea (Club Muntanyenc de Sant Cugat) en nois, i Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell), Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic) i Maria Illa (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà).

I finalment en cadet trobem a Pau Coll (Ski Club Camprodon), Albert Artis (Unió Excurionista Catalunya de Cornellà) i Albert Ayats (Centre Excursionista de Sant Celoni) en nois, i Júlia Massagué (Unió Excursionista de Vic) en noies.