FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/11/2014

Galeria de fotos sobre l’activitat de prevencions d’accidents i rescats en muntanya al Pla de Santa Maria

Les entitats de la quarta Vegueria de la FEEC han organitzat un cicle de sessions informatives amb l’objectiu de fomentar la seguretat i el coneixement dels cossos que intervenen a la muntanya. El cicle, que es va iniciar amb una sessió preliminar a Mora d’Ebre (la Ribera d’Ebre), va realitzar una segona sessió al Pla de Santa Maria (l’Alt Camp), el passat 8 de novembre.

Aquest cicle, impulsat per l’Àrea de Prevenció i Seguretat de la FEEC, compta amb la col·laboració dels cosos dels Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra. En les diferents sessions programades hi participen professionals responsables del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE), la Unitat Canina dels Bombers, la Unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’esquadra i els responsables de l’Àrea de Prevenció i Seguretat de la FEEC. Per part de la Federació, al Pla de Santa Maria hi van participar el president Jordi Merino, i el vicepresident responsable dels programes de seguretat, Lluís Simó.

Durant les sessions, que es desenvolupen a l’aire lliure, s’aborda la legislació, les normatives i els reglaments d’obligat compliment per al desenvolupament d’activitats a la muntanya. A més es tracten les actuacions en cas de sinistre i com col·laborar amb els diferents cossos d’intervenció per al seu desenvolupament.