FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/11/2015

Galeria de fotos i podis del Canicròs dels Roures, a Montblanc

Curses per Muntanya

El 1r Canicròs dels Roures, a Montblanc, organitzat pel Club Excursionista Alliberadrenalina ha obert aquest dissabte el 6è premi FEEC-Canicròs, temporada 2015-2016, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Malgrat el fred i el vent, 32 corredors han pres la sortida amb els seus peluts, nom amb el que anomenen afablement els amants d’aquesta disciplina a les seves mascotes. Minuts abans de la sortida gossos de tot tipus de raça i mida estiraven impacientment dels arnesos. Els hi esperava un circuit de 8,6 quilòmetres i 130 metres de desnivell.

En categoria absoluta masculina la victòria ha sigut per Javier Alonso, del Club Runners El Vendrell, amb un temps de 34 minuts i 10 segons. La segona plaça ha sigut per Ferran Coll, i la tercera per Miguel Ángel Araujo.

En categoria absoluta femenina Jordana Salvadó ha pujat al calaix més alt del podi, marcant un temps de 41 minuts, i protagonitzant una emotiva arribada a la línia de meta. La segona posició ha sigut per Judit Obiols, del Club Mountain Runners del Berguedà, i la tercera per Inma Arias, de l’Associació Esportiva Blancafort.

La propera prova del 6è premi FEEC-Canicròs serà el 13è Canicròs “Dos turons”, a Moià, el 17 de gener.

Fotografies / Leo Ojeda i Ivan Torres