FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/11/2015

Galeria de fotos i podis del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

El Raid Sau Extrem, organitzat pel Club Escalada i Muntanya Pardinyes, ha tancat aquest cap de setmana el calendari competitiu de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). En el marc del mateix s’ha disputat el Campionat de Catalunya.

Podis de les categories Elit, Aventura i Open

En categoria Elit l’equip guanyador ha sigut el Vall Fosca Raid Team, format per Daniel Terrisse, David Tarrés i Albert Vilana, amb un total de 342 punts i un temps acumulat de 22 hores 46 minuts. La segona plaça ha sigut per l’Aventura Xperience SportHG, format per Enric Gràcia, Daniel Gallardo i Joan Planas, amb 325 punts, i la tercera pels francesos Haut Languedoc Aventure, amb 324 punts, format per Eric Maire, Charles Loubsens i Mickäel Serrano.

En categoria Aventura el primer equip classificat ha sigut l’Indiketes Adventure Team, format per Glòria Sobrero i Francesc Torrent, amb 220 punts i un temps total de 18 hores 44 minuts. Segona plaça per l’equip The Young One’s, format per Jesús Rubio i Jesús Baldó, també amb 220 punts però 21 minuts més de temps total, i la tercera plaça per l’equip Peti qui peti, format per Arnau Latorre i Carlos Pérez, amb 200 punts.

En categoria Open l’equip A poc a poc i bona lletra, format per Josep Peralta i Carlos Royo, ha aconseguit la primera plaça amb 65 punts i 4 hores 38 minuts de temps total, seguit de l’A poc a poc i bona lletra 2, format per Jordi Vidal i Mariona González, amb 65 punts, i del Llunilians, també amb 65 ,format per Eva Bové i Vanessa Pérez. El temps total invertit ha sigut determinant per decidir el podi.

Fotografies / Ivan Torres