FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/07/2014

Galeria de fotos del Raid Indiketes Adventure Race de l’Associació Esportiva Matxacuca

Raids d'esports de muntanya

Sant Feliu de Guíxols va acollir la primera edició de l’Indiketes Raid organitzat per l’Associació Esportiva Matxacuca el passat dissabte 21 de juny. La primera prova puntuable de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya es va caracteritzar per la seva duresa, no només per les distàncies i els desnivells, també per les condicions meteorològiques, amb temperatures màximes de 30 ºC, en què es va disputar .

En la categoria d’èlit, de 95 km i 2.500 m de desnivell positiu, va guanyar l’equip “Colomina Team 2″ (Albert Vilana i Dani Terrisse), i els dos equips d'”Aventura Xperience Sport HG” formats per Alejandro Díaz i Enric Gràcia, i Isabel Gelada i Daniel Gallardo, respectivament. En la categoria d’aventura, de 73 km i 1.500 m de desnivell positiu, els equips guanyadors van ser l'”Escoleta Team” (Manel Casanova i Angel Pajares), “A full!” (Jordi Baus i Roberto Oliveras), i “A Pike Bikers” (Césas Camarero i Gerard Bosch). I en la categoria d’iniciació, de 47 km i 600 m des desnivell positiu, van guanyar el Komando FisioVilassar (Jose Ramon i Aitor Rodríguez), Castanyes Voladores (Jordi Anglada i Xavi Alcalde), i SMYRRYs (Cristian Sánchez i Mario Rios).

L’Indiketes Raid va començar a les 8 del matí amb una orientació urbana ràpida amb ortofotomapa, per fer després 8 km de caiac per cales i penya-segats de la Costa Brava. Després es van fer 6 km de costering i via ferrada, fent la via de la cala del Molí, que transcorre horitzontalment per sobre el mar. Després s’enllaçava amb natació i costering, i es tornava als boxs per començar la part més dura. Els equips van continuar amb 27 km de BTT i tirolinia, per seguir amb un trekking de 14 km i escalada, per tornar a agafar les bicis i fer els 23 km finals per tornar a Sant Feliu.