Feec Notícies -

Notícies - 21/07/2015

Curses per Muntanya

L’Ultra Trail Valls d’Àneu, prova puntuable per la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC, es consolida en la seva segona edició amb 158 participants i amb el triomf d’Óscar Pérez i Nerea Martínez. La forta calor i la inestabilitat de la tarda van marcar una cursa dura i tècnica.

Jordi Casabella (5 hores i 53 minuts) i Montse Bacardit (6 hores i 45 minuts) van ser els guanyadors de la 6a Cursa de Resistència Valls d’Àneu (CRVA), inclosa al calendari de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.  La cursa de 45 quilòmetres i 3.300 metres de desnivell va comptar amb la participació de 300 corredors.

La Marxa i la Cursa Popular de diumenge, amb més de 200 inscrits, van tancar el programa del cap de setmana. Amb un caràcter més obert i participatiu els guanyadors de la Marxa van ser Paco Domínguez (1 hora i 28 minuts) i Núria Tendero (1 hora i 52 minuts).

Fotografies: Marta Bacardit i Toni Galitó