FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/10/2015

Galeria de fotos de l’edició pilot de l’F-Rally

Curses per Muntanya

Un cap de setmana d’excel·lent temps de tardor a les Valls d’Àneu ha permès als esportistes que han participat a l’edició pilot de l’F-Rally ser els autèntics protagonistes de la prova i demostrar el millor de cadascú movent-se per les muntanyes. Compartim una galeria de fotografies de l’F-Rally, prova amb la qual la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha treballat per recuperar la disciplina dels ral·lis d’alta muntanya.

A l’F-Rally hi han participat 17 equips, amb la direcció de Néstor Bohigas i la col·laboració vital d’un equip de voluntaris a qui se’ls hi agraeix profundament la seva assitència, així com a tothom que ha col·laborat amb la FEEC aquests dos anys durants els quals s’ha preparat aquesta prova pilot.

Des de la FEEC es vol agrair el suport de tots els voluntaris i del Centre Excursionista de Catalunya, l’Agrupació Excursionista Muntanya i el Centre Excursionista de Lleida, a més de la Unió Excursionista de Catalunya Agrupació Esportiva d’Alpinisme i Esquí, el Foment Excursionista de Barcelona i el Centre Excursionista l’Àliga.

També s’ha rebut el patrocini d’Asus, i el suport de l’Espot Esquí Club, els ajuntaments d’Àneu i d’Alt Àneu, la col·laboració de la revista Trail, i Baqueira-Beret.

Fotografies / Quim Farrero