FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/11/2015

Galeria de fotos de la trobada Dona i Esports d’enguany, al Berguedà

Curses per Muntanya

La comarca del Berguedà ha acollit aquest 14 i 15 de novembre el Programa Dona i Esports de Muntanya que enguany s’ha dedicat al córrer i a les curses per muntanya. Aquest programa l’impulsa l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i aquest any ha comptat amb la organització de mà del Club Esportiu Camí dels Ibers Trail Running.

Hi ha hagut èxit de participació, amb 27 dones d’arreu de Catalunya i d’edats diverses celebrant la trobada fent sortides a la muntanya, pràctiques dirigides, experiències, intercanvis, coneixements diversos d’interès en les sortides, i curses per muntanya, durant un cap de setmana intens al Berguedà.

Les expectatives s’han superat amb èxit, bones sensacions, bons moments, bones experiències i un gran grup. Han recorregut la Serra de Queralt i han pujat la Tossa d’Alp.

Les noies s’han allotjat a l’Alberg la Sala de la Pobla de l’Illet i la trobada ha estat coordinada per Montse Martínez i Núria Domínguez, esportistes d’alt nivell. Una gran resposta i que ha sigut molt positiva per a recolzar i promocionar la pràctica de les dones en l’àmbit de les curses per muntanya.

Fotografies / Montse Martínez i Núria Domínguez