FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/05/2015

Galeria de fotos de la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat a Vilafranca del Penedès

Escalada esportiva

Àlex Hernández i Marina Valencia guanyen les segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), celebrada aa Vilafranca del Penedès aquest cap de setmana.

La segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat s’ha celebrat en el marc de la primera Fira de l’Esport de Muntanya de la capital del Penedès, enguany també Capital de la Cultura i l’Esport 2015. La FEEC i Ternua han aprofitat aquesta cita per presentar el nou equipament de la Selecció i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva per a aquesta temporada. La sala “La Bauma” ha acollit la prova, amb 48 participants, molts d’ells membres de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC, i amb vies proposades per Fèlix Obradó i Helena Alemán.

En categoria absoluta, el podi masculí l’ha encapçalat Àlex Hernández, de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva i membre del Club Esquí Berguedà; seguit per Marc Giol, del Grup Excursionista de Manlleu; i José Enrique Agustí, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç. En noies, s’hi ha imposat Marina Valencia, del Centre de Tecnificació i membre del Centre Excursionista de Rubí; seguida de Francis Guillen, del Centre Excursionista de Sant Quirze; i Paula Alsina, del Grup Excursionista de Manlleu.

Catx Hernández guanya en categoria veterana

En categoria de veterans, Catx Hernández (Club Esquí Berguedà) ha quedat en primera posició, per davant d’Antonio Guerrero (Grup de Muntanya de Sant Sadurní) i Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç).

Guillem Monsech i Olivia Marsella, guanyen en categoria sub18

El podi de la categoria sub18 l’han format Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder), Manu Garcia (Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar) i David Romero (Club Excursionista Reddis) en nois, i Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell) en noies.

Héctor Bazán i Rut Cases, guanyen en categoria sub15

Al podi de la categoria sub15 hi han pujat Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu), Lluc Macià (Club Excursionista d’Esparreguera) i Cedric Lluc (Centre Excursionista de Sant Celoni) en nois; i Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu), Maria Benach (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç) i Carmen Arechaga (Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar) en noies.

Lau Macià i Gal·la Pérez, guanyen en categoria sub12

Els joves escaladors Lau Macià (Club Excursionista Esparreguera) i Gal·la Pérez (Club Centre Excursionista de Caldes de Montbui) pugen al graó més alt del podi en categoria sub12. Els acompanyen Víctor Querol (La Lira Vendrellenca) i Alba Navarro (Unió Excursionista Catalunya de Tortosa) en segon lloc, i Nil Ribera (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç) en tercer.

Fotografies: Quim Hernández