FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/06/2015

Galeria de fotos de la Marxa Gràcia-Montserrat, que va reunir uns 300 participants

Caminades de resistència

Uns 300 participants van prendre la sortida de la 28a Marxa Gràcia-Montserrat, des de la plaça de la Vila de Gràcia, a Barcelona, fins al Monestir de Montserrat, el passat 20 de juny. Un cop travessat el Parc de Collserola, els marxaires sortits de Gràcia es van unir amb els caminadors sortits del Papiol.

Enguany però, no s’ha pogut fer l’itinerari clàssic de la marxa per motius aliens a la organització i s’ha hagut de fer un tram nou, prenent la ruta de la travessa Molins de Rei-Montserrat que els duu fins a l’entrada d’Ullastrell. Des d’aquí i fins al final el recorregut: la baixada cap a la riera de Gaià; l’ascens cap a Sant Pere Sacama, la costeruda Creu de Saba i la Creueta. Després, baixada continuada fins a Can Tobella i l’estació de l’Aeri de Montserrat on comencen els darrers tres quilòmetres que menen al monestir de Montserrat pel costerut camí de l’Aigua.

El sol i la calor van ser els protagonistes i els companys de camí de la tarda de dissabte. La nit però, va ser molt agradable amb un cel ple d’estels on també es va poder observar la conjunció entre la Lluna, Júpiter i Venus que formaven un triangle característic.

Fotografies: Xavier Capdevila