FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/03/2016

Galeria de fotos de la Marxa del Setge de Cardona, inici de la Copa Catalana de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de Cardona ha organitzat enguany la 3a Marxa del Setge de Cardona, que ha resultat ser la primera prova de la 19a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), després d’ajornar-se per culpa de la nevada, la que havia de ser la primera prova, l’Almogàver Muntanyes de Prades.

En aquesta tercera edició s’ha mantingut el recorregut que dóna la volta a Cardona, ja que en gairebé cap moment es perd de vista el majestuós castell des de cada un dels cims per on transcorre la marxa, però s’ha decidit capgirar-lo, fent el mateix itenirari que l’any passat però a l’inrevés.

Han resultat ser 54 quilòmetres amb 2.025 metres de desnivell positiu i un total de 4.050 metres de desnivell acumulat, amb un control a la sortida i cinc més de repartits durant el recorregut, més un control final. La marxa ha rememorat, un any més, els fets que van passar entre el 18 de novembre i el 23 de desembre de 1711, on 4.300 soldats austracistes es van enfrontar amb les tropes borbòniques vencent-les i obligant-les a fugir cap a Solsona.

 

Fotografies / Xavier Capdevila