FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Galeria de fotos de la Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca | FEEC

Notícies - 29/09/2014

Galeria de fotos de la Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca

Caminades de resistència

El Centre Excursionista la Xiruca Foradada ha organitzat la cinquena edició de la Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca, dins el marc de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, aquest cap de setmana.

La Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca, que ha recorregut una distància de 55,8 quilòmetres amb 4.500 metres de desnivell acumulat, ha començat al Pla de Santa Maria (Alt Camp) i ha recorregut les poblacions de Cabra del Camp i Vallespinosa, i pel despoblat de Selmella amb el seu castell. Més endavant els caminaires han pujat al cim del Montclar amb l’aixopluc de l’ermita de Sant Miquel. Així s’ha davallat suaument per la serra del Comaverd per ascendir al Cogulló i tornar a descendir vers les zones vitícoles de la Conca de Barberà. Des d’allà s’ha enfilat cap a Prenafeta i, després, a recer dels arbres ha arribat a Miramar, mirador excepcional del Camp de Tarragona. I aquí s’iniciava la darrera etapa del camí, amb un prolongat descens cap a la torre de la Mixarda, el pont del Moro, fins a l’arribada al punt en que havia sortit.

La propera prova de la Copa Catalana de Caminades de Resistència serà aquest dissabte 4 d’octubre amb la Trenkakames de la Lira Vendrellenca, enguany Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència.