FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/11/2015

Galeria de fotos de la inauguració del nou tram del GR 92, a Torredembarra

Senders Societat

L’acte d’inauguració del nou tram del GR 92, organitzat per l’Àrea de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), juntament amb la III i la IV vegueria, ha aplegat un bon nombre d’excursionistes aquest dissabte a Torredembarra.

Per celebrar la inauguració del nou tram s’ha realitzat una caminada popular que ha recorregut el passeig del Roquer, la Punta de la Galera i la platja del Canyadell.  Aquest nou traçat del GR 92 tracta d’apropar els senderistes a la Mediterrània seguint l’esperit inicial d’aquest sender de gran recorregut, que coincideix a nivell continental amb l’E12, un projecte intercontinental que ha d’unir tota la Mediterrània a través d’un sol sender.

Han participat a la caminada Mimmo Pandolfo, president de la Federació Italiana d’Excursionisme; Marcel Martinez, president del comitè regional de la FFRP Languedoc-Roussillon; Jordi Merino, president de la FEEC; i Lluis Simó i Josep Casanovas, vicepresidents de la FEEC. Un cop acabada l’excursió, Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès, ha rebut a tots els assistents i s’ha realitzat un petit acte amb els corresponents parlaments al passeig del Roquer.

Fotografies / Ivan Torres