FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/12/2014

Galeria de fotos de la CronoVallter Territori d’Isards 2014

Esquí de muntanya

L’Ski Club de Camprodon ha organitzat la CronoVallter Territori d’Isards, la primera prova puntuable de la Copa Catalana de Curtses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca, i Laura Orgué, de la Unió Excursionista Urgellenca, han aconseguit el primer lloc en les respectives categories masculina i femenina.

Laura Orgué i Marc Pinsach, els primers de la prova

El dissabte, 27 de desembre, Vallter 2000 ha acollit la CronoVallter Territori d’Isards, la primera prova puntuable de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. Aquesta competició de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, organitzada per l’Ski Club de Camprodon, ha comptat amb la participació de 120 dels millors esquiadors de muntanya de l’Estat. La pista on s’ha realitzat la prova ha estat Bac Barquins amb un desnivell de 350 metres, i ha finalitzant per sobre de la Cafeteria d’alçada les Marmotes a 2.535 metres.

L’esquiadora de la Unió Excursionista Urgellenca, Laura Orgué, ha guanyat la cursa femenina amb autoritat, amb un temps de 16 minuts i 44 segons. Cal destacar que aquesta igualadina va obtenir la passada temporada el 10è lloc als 30 quilòmetres d’esquí de fons als Jocs Olímpics de Sotxi 2014, a només 5,7 segons del diploma dels cinc anells. El podi a Vallter 2000 l’han completat Clàudia Galicia, de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, i Gemma Arró, del GREC de la Cerdanya.

En la categoria masculina, Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca, s’ha proclamat campió, amb un temps de 14 minuts i 10 segons. Els germans Oriol i Nil Cardona, de l’Ski Club Camprodon, han fet el segon i el tercer millor temps de la prova, respectivament.

Les properes cites esportives de la Copa Catalana de Curtses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 són: la CronoNúria, el 31 de gener, i la CronoNiu, del 14 de febrer.