FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/09/2015

Galeria de fotos de la Caminada de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca de Barberà

Caminades de resistència

Més de 160 caminadors han participat aquest passat cap de setmana a la Marxa de Resistència entre l’Alt Camp i la Conca organitzada pel Centre Excursionista La Xiruca Foradada del Pla de Santa Maria.

La caminada, prova de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), va començar a les 7 hores del matí de dissabte 26 de setembre, just després que el president del Centre Excursionista La Xiruca Foradada, Josep Maria Silvestre, atorgués un reconeixement a Xavier Sans per als anys que ha estat al capdavant del Centre Excursionista Independent, entitat col·laboradora amb la FEEC.

Després d’una eufòrica sortida, els caminadors van anar enfilant els 56 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell acumulat. Es va passar per diversos camins, poblacions i llocs destacats de totes dues comarques protagonistes i es va gaudir d’unes vistes magnífiques del Camp de Tarragona.

La prova ha gaudit de la col·laboració de 40 voluntaris repartits en els set controls i avituallaments. A les 10 hores de la nit i després de 16 hores en ple funcionament, es va donar per acabada la caminada, després d’un èxit rotund i pensant ja en la setena edició.

Fotografies / Xavier Capdevila