FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/05/2018

Galeria de fotos de la 31a Marxa Romànica de Resistència

Caminades de resistència

La meteorologia segueix fent de les seves al Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC. El passat 12 de maig va ser el torn de la 31a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs.

Una marxa molt exigent, amb 83,7 quilòmetres i 5.600 metres de desnivell acumulat. El recorregut seguia íntegrament el GR® 176, també conegut com a Ruta del Romànic. Un atractiu itinerari circular al voltant de nou municipis per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim nombre d’ermites romàniques.

Els participants, però, van continuar aguantant la ratxa de les últimes setmanes, on la pluja ha estat protagonista. Durant la nit, forts ruixats que convertien les rieres en rius i llamps que els substituïen els frontals. Això va fer minvar la quantitat de caminadors, ja que alguns van abandonar. Un gran nombre de valents, però, va acabar aquesta bonica caminada sense incidents.

El mateix dia també es va celebrar la 9a Caminada de Sants-Montserrat, organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Sants.

Fotos / Xavier Capdevila