FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/09/2015

Galeria de fotografies i podis de la cursa per muntanya Taga2040 Evo

Curses per Muntanya

La 16a edició de la Taga2040 Evo va reunir 332 corredors a Sant Joan de les Abadesses i un any més va demostrar perquè és una de les proves clàssiques del calendari. Les tres categories van aplegar corredors d’alt nivell competitiu i van fer gaudir al públic que els esperava a llocs com Can Camps, el cim del Taga o a la mateixa línia d’arribada.

Podis de la categoria absoluta

Ferran Sampere, de l’Associació Excursionista Sant Vicenç de Montalt, ha sigut primer amb 2 hores i 30 minuts. Segon lloc per Albert Pujol, del Centre Excursionista Taradell. Tercer lloc ex aequo per Carlos Cera del Club Centre Excursionista Llorençà, i Èric Moya, del Club de Muntanya horitzons.

En dones, primer lloc per Carme Tort, del Club Centre Excursionista Avinyó, amb un temps de 3 hores i 5 minuts. Segona plaça per Paloma Lobera, de l’Associació Esportiva Matxacuca, i tercera Núria Villegas, del Club Excursionista Teià.

Podis de la categoria sub-23

Jordi Vallès Balsells, del Club Excursionista UEC Anoia, va ser el guanyador amb un temps de 2 hores i 14 minuts. En segona posició va creuar la línia de meta Aleix Colell, del Centre Excursionista de la Segarra. Tercer va ser Àlex Moya.

Erola Bisquert, de la Unió Excursionista de Vic, va dominar en la seva categoria i van entrar primera a meta amb un temps de 2 hores i 47 minuts. Segona va ser Alba de Arriba, del Centre Excursionista Comarca de Bages, i tercera Clàudia Tremps.

Podis de la categoria júnior

El jove Isaac Barti va aconseguir un minut de ventatja sobre els seus perseguidors i es va imposar en categoria júnior amb un temps d’1 hora i 4 minuts. Poc després creuàven la línia de meta simultàneament Jacint Gili i Davi Rovira.

En categoria femenina la primera plaça va estar molt disputada i finalment va ser per Maria Beringues, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. Va marcar un temps d’1 hora i 23 minuts. Laia Aguilar, del Club Excursionista Calldetenes, va ser segona. La tercera classificada va ser Maria Massana, del Centre Excursionista del Solsonès.

Fotografies / Ivan Torres