FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Galeria de fotografies de la Fira Muntanyum de Duesaigües | FEEC

Notícies - 13/05/2014

Galeria de fotografies de la Fira Muntanyum de Duesaigües

La població de Duesaigües, al Baix Camp, ha organitzat Muntanyum, la fira rural, de viatges i muntanya aquest passat cap de setmana. La fira ha comptat amb la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb un estand promocional, l’exposició sobre la “Història dels GR” i la presentació del projecte “Senders del 1714”.

En el marc de la commemoració del Tricentenari del desenllaç de la Guerra de Successió, la FEEC, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa el projectede la ruta dels “Senders del 1714”. La presentació d’aquest projecte, el qual persegueix posar en valor l’excursionisme i el coneixement del país, va ser presentat pel president de la FEEC, Jordi Merino, i el vicepresident i cap de l’Àrea de Territori de la FEEC, Josep Casanovas, i va comptar amb la participació del comissari del Tricentenari, Miquel Calçada.

Una altra de les activitats destacades en les quals va participar la FEEC va ser la taula rodona “Les activitats esportives com a dinamitzadores del territori”, que va comptar amb les intervencions del director del Consell Català de l’Esport, Gerard M. Figueras; el president de la FEEC, Jordi Merino; el president de la Federació Catalana d’Hípica, Emili Zegrí; i el responsable de Natura Esport Costa Daurada, Jorge Mercader.