FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/12/2018

Gairebé 800 participants al primer Circuit Català de Marxa Nòrdica

Marxa nòrdica

El passat 18 de novembre es van cloure les caminades del primer Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC. Les entitats organitzadores estan molt satisfetes amb aquesta primera edició, ja que s’ha aconseguit reunir gairebé 800 participants.

A l’octubre es va complir just un any de la creació del Comitè Català de Marxa Nòrdica, que ha fet possible que es completessin amb èxit les vuit caminades proposades del calendari. A dia d’avui, aquest comitè ja ha proposat les caminades que conformaran el calendari de 2019, amb tretze entitats repartides per tot el territori.

El comitè espera que aquest 2019 la modalitat de marxa nòrdica tingui un augment exponencial de participants a causa de l’interès que cada vegada més entitats i clubs excursionistes mostren per aquesta disciplina.

La marxa nòrdica és una de les activitats físiques esportives més beneficioses per a la salut. No es tracta només de caminar amb bastons, sinó que consisteix a incorporar, al patró de la marxa natural de caminar a peu, l’ús actiu d’un parell de bastons dissenyats especialment per activar el tren superior i la part central del cos, tot aconseguint un impuls que facilita l’eficiàcia de la marxa.