FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/04/2022

Fred, vent i una setentena de participants a la caminada infantil de primavera de la Segarra

Segarra Excursionisme

La segona caminada/marxa del calendari de Marxes Infantils, organitzada aquesta vegada pel Centre Excursionista de la Segarra, s’ha celebrat aquest cap de setmana en terres de la Segarra. 

En aquesta 13a edició, una  setantena de caminaires excursionistes (la majoria infants) van plantar cara al fred i al vent gèlid per fer una ruta circular d´uns 11km que sortida del mateix centre històric de Cervera a les 8.30h en direcció sud est passant per camps de cereals i oliveres, el riu Ondara i el torrent Salat .

La vocal d’Infància, Joventut i Famílies de la FEEC, Marta Anglès, va participar d’aquesta caminada dins del recuperat circuit de Marxes Infantils.

A mig recorregut, no va faltar una parada a Mas Ramon perquè tots agafessin forces amb la coca i la xocolata de Cal Colom, gentilesa de les diferents AFAS (Associacions de Famílies d’Alumnes) de la mateixa ciutat. 

Amb una tornada força ventada i amb vistes a les muntanyes nevades del pre-Pirineu i Pirineu, van acabar una bonica ruta entrant a Cervera per una de les portes de la seva muralla i tornar al punt d´inici. 

La pròxima parada del Circuit de Marxes Infantils serà a la MIR’22 (Marxa Infantil de Regularitat) Centre Excursionista Sant Feliu de Codines el pròxim 1 de maig.