FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/04/2018

Francesc Martín i Núria Codina guanyen l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

Curses per Muntanya

L’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada, organitzada per l’Agrupació Cultural Vila-Seca, ha donat el tret de sortida de la 7a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 21 i 22 d’abril.

La gran novetat d’aquesta nova edició de la UTMCD ha estat l’augment de la distància en 17 quilòmetres, resultant un total de 107 km i 4.600 metres de desnivell positiu. Aquest factor, unit a les altes temperatures registrades a les muntanyes de la Costa Daurada durant les 24 hores de la cursa, ha fet que més del 50% dels corredors que han pres la sortida acabessin abandonant.

Francesc Martín i Núria Codina, primers a Prades

Francesc Martín (CE Caldes de Malavella) s’ha proclamat campió de la setena edició de la UTMCD. El corredor de Caldes de Malavella ha mantingut un frec a frec amb Juan José Oliva fins a l’abandonament d’aquest, i ha creuat la línia de meta a Prades amb un temps de 13 hores i 21 minuts. El segon classificat, Mario Ortiz, ha arribat una hora i quaranta minuts després, amb un temps de 15 hores i 6 minuts. El veterà Francisco Bonilla ha estat tercer amb un temps de 15 hores i 16 minuts.

Només tres dones han aconseguit acabar la prova. Núria Codina s’ha adjudicat el triomf amb un temps de la línia d’arribada de 19 hores i 46 minuts, més de tres quarts d’hora per sobre de la segona classificada, Alina Ababei. Anna Pla ha completat el podi amb un temps de 22 hores  i 20 minuts.