FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 26/01/2022

Formació i bones pràctiques de l’esquí de muntanya a la Vall de Boí

Alta Ribagorça Esquí de Muntanya Federats Formació

Neix el Dynafit Skimo Pirineu Challenge amb l’objectiu de potenciar la formació i la divulgació de les bones pràctiques en l’esquí de muntanya.

Des del Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça (CEAR), conjuntament amb Oxigen Services i Fun Trips & Sports Events es presenta aquesta primera edició d’un festival que es farà el 25, 26 i 27 de març a l’estació de Boí Taüll.

Les jornades proposen tres challenge diferents i s’adreça a persones que ja practiquen aquest esport i també a aquelles que s’estan iniciant o volen fer-ho.

El dissabte al matí, es disputaran:

  • Challenge Vall de Boí 1250m+: per a persones que practiquen sovint esquí de muntanya.
  • Challenge Alta Ribagorça 750m+: per a persones iniciades que volen progressar i per a practicants de Splitboard.
  • Marxa Boí Taüll 560m+: per a aquelles persones que volen practicar en grup o família, que volen iniciar-se per primera vegada en un circuit accessible i segur.

Les tres Challenge estan pensades per a diferents nivells i necessitats dels participants. En aquestes Challenge s’inclou formació per als participants a càrrec de tècnics qualificats per ACNA i ECAM (FEEC). Tallers que es faran de manera online (abans de l’esdeveniment) i presencial (durant l’esdeveniment) i tractaran de la seguretat, el coneixement del medi, la tècnica adequada i el material necessari per practicar Esquí de Muntanya de manera eficient i segura.

A més a més, durant tot el cap de setmana es faran activitats lúdiques, culturals i formatives per als participants i els seus acompanyants.

Es podran reservar a través del web www.skimopirineuschallenge.com, paquets Inscripció + allotjament, perquè els participants només es preocupin de gaudir d’aquesta experiència.

Els grups de més de 10 persones de les entitats excursionistes tindran un preu reduït amb un descompte adicional del 10% en els paquets d’allotjament ofertats. Els grups hauran d’enviar un correu electrònic a info@skimopirineuschallenge.com