FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2014

Finalitza el Premi FEEC-Canicròs amb la ‘Pujada a la Foradada’

Curses per Muntanya

La “Pujada a la Foradada”, organitzada pel Centre Excursionista la Foradada del passat 2 de març, va posar punt i final al 4t Premi FEEC-Canicròs 2013-2014. Aquesta va ser l’última cursa del calendari que, a més, comptava amb el canicròs de Sant Llorenç Savall, la cursa “Dos Turons” de Moià i el canicròs de l’Eramprunyà.

En aquesta edició del Premi FEEC-Canicròs hi ha participat un total de 26 federats (24 en categoria masculina i dos en categoria femenina). La classificació del Premi FEEC-Canicròs 2013-2014 està liderada per Oriol Rego Alsina, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, seguit d’Eduard Roig Nadal, de l’Associació Excursionista els Birimbins de Prades, i Xavier Sans Cordomí, del Centre Excursionsita Independent de Catalunya.

En la categoria femenina no s’ha classificat cap participant (recordem que cal participar en un mínim de tres curses); en la categoria masculina s’han classificat cinc participants. El lliurament de premis tindrà lloc en la Trobada dels 100 Cims que, en la seva sisena edició, organitza el Centre Excursionista de Terrassa el 18 de maig.

Foto: La Foradada, de Ramon Curto.