FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/03/2016

Finalitza el curs d’àrbitre d’esquí i traçador de competicions

Esquí de muntanya

Els dos cursos organitzats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que s’han celebrat aquest mes, s’han donat per finalitzats aquest passat cap de setmana amb la celebració de la 52a Cursa UEC “Bassiero”, prova de la 32a Copa FEEC-Millet per equips dels calendaris de la FEEC.

S’han organitzat dos cursos especialitzats d’esquí de muntanya: d’una banda, un curs d’àrbitres i per l’altra, un curs de traçadors de competicions, que s’ha celebrat a La Molina. Tots dos cursos estan homologats per l’Escola Espanyola d’Alta Muntanya (EEAM) de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME).

El segon i darrer cap de setmana s’ha realitzat durant la cursa UEC “Bassiero” de manera que els alumnes han pogut fer les pràctiques durant el Campionat de Catalunya per equips.

La FEEC agraeix als àrbitres oficials de la cursa la seva implicació en la formació així com a la organització de la Unió Excursionista Catalunya de Barcelona i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu el seu suport.

Fotografies / Xavi Fanlo