FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: El Joc
Foto: El Joc

Notícies - 10/10/2022

FGC manté l’aposta per l’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

Les estacions de muntanya de FGC presenten el que ja és la quarta edició del seu forfet d’esquí de muntanya.

El forfet permetrà donar més seguretat a tots aquells esquiadors i esquiadores de muntanya que vulguin utilitzar les pistes i servirà per recórrer uns circuits marcats que les estacions elaboraran dins del seu domini esquiable.

A més a més els usuaris d’aquest forfet podran realitzar dues pujades amb remuntadors de les estacions cada dia que s’utilitzi aquest abonament. Les mateixes estacions posaran a l’abast dels esquiadors diversos serveis per ajudar a la comoditat. Un d’aquests avantatges serà per exemple la gratuïtat del cremallera per poder arribar a les pistes de la Vall de Núria, durant la temporada d’hivern. Des de FGC aquest any s’implanten nous descomptes pels usuaris d’aquest forfet en diferents punts de les estacions com; lloguer de material o restauració.

El forfet va dirigit principalment a aquell públic que es vol iniciar en l’esquí de muntanya en un entorn segur com és el que ofereixen les pistes d’esquí i els que vulguin gaduir dels avantatges que ofereix.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha destacat la importància de seguir donant a conèixer l’esquí de muntanya entre aquells usuaris que encara no l’han provat mai i ha remarcat la importància de poder regular també els espais de les pistes d’esquí del territori.

El preu per als federats de la FEEC de 120€ durant tot l’any. Els federats que vulguin gaudir d’aquest descompte hauran d’introduir el codi 23_FM.FEEC i només es podran fer compres online. El federat escull a quina estació vol recollir el seu forfet i serà en el moment de recollir-lo quan es demanarà la llicència federativa i el carnet d’identitat.

Cal recordar que el forfet de temporada d’esquí de muntanya no inclou una assegurança en cas d’accident però que els federats de la FEEC queden coberts amb la llicència federativa D.

Recordem tambe la guia de conducta per aquells praticants de l’esquí de muntanya en estacions d’esquí. 

Compra el forfet