FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/02/2019

Felip Puigarnau i Gemma Fernández s’emporten el 9è premi FEEC – Canicròs

El passat 10 de febrer es va tancar el 9è Premi FEEC – Canicròs amb l’última prova de la temporada. La competició ha constat de quatre proves i la darrera s’ha realitzat a Campredó, al Baix Ebre, organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa. La cursa va constar d’un recorregut de 9 km per un terreny majoritàriament muntanyós amb un desnivell acumulat positiu de 266 m.

El primer classificat de la cursa va ser Felip Puigarnau (CE 2×2 Santpedor) que també va aconseguir emportar-se el Premi amb un total de 340 punts gràcies a guanyar les tres proves que va disputar. El segon lloc el va ocupar Andreu Moya (Club BTT Montbike) que, tot i participar a les quatre proves i aconseguir tres segons llocs i un primer, es va quedar a 56 punts d’aconseguir el primer lloc. A només un punt de diferència del segon, el tercer classificat va ser Pere Borrell (Club Excursionista Arítjol)  qui va quedar primer al Canicròs Internacional Alt Berguedà i es va marcar una tercera posició en la penúltima i última prova d’aquest premi.

Pel que fa a la classificació femenina, van pujar al podi Gemma Fernández (AE Mountain Runners del Berguedà) qui ha aconseguit guanyar en 3 ocasions. El segon lloc el va ocupar Carla Mas (Centre Excursionista Seva) i la tercera classificada va ser Montserrat Pérez (Club Excursionista Madteam).

Des de l’inici de la competició, que va començar amb la Marxa dels Roures el mes d’octubre, gairebé 40 corredors han participat en alguna de les quatre proves que conformaven el calendari. Amb el Canicròs “Les II Torres” es tanca així la temporada 2018-2019 de l’especialitat.

 

Fotos / Oragnització Les II Torres