FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/01/2019

Felip Puigarnau i Carla Mas s’emporten el Canicròs 2 turons

Anys enrere, des de Moià, es feia una mitja marató per Sant Sebastià. Amb la voluntat de recuperar aquesta essència, el Grup Excursionista Moianès Independent torna a organitzar, pels volts de Sant Sebastià, una mitja marató, però enlloc de ser per carretera, és per muntanya. Per setzè any consecutiu, el passat diumenge 13 de gener, s’hi ha celebrat també el Canicròs 2 turons, inclòs en el 9è Premi FEEC-Canicròs. Gairebé 11 quilòmetres en una volta circular amb sortida i arribada a la plaça de Sant Sebastià de Moià.

Felip Puigarnau (Club Esportiu 2×2 Santpedor) no ha tingut rival i ha creuat la meta en 41 minuts i 25 segons. Divuit minuts més tard arribava el granollerí Albert Garcia (Club Camí dels Ibers Trail Running), que ha compartit podi amb Sergi Costa (AE Diedre), amb un temps de 54 minuts 16 segons. En categoria femenina, la cursa l’ha guanyat Gemma Fernández, però no ha puntuat pel Premi FEEC-Canicròs al no estar federada. El podi ha estat format per Carla Mas (CE Seva), que ha creuat la meta després de 55′ i 18” corrent, Anna Pujol (UE Vic), en segona posició, i Montserrat Pérez (CE Madteam), en tercera.

El Premi FEEC-Canicròs està arribant al seu final. Només queda una prova, a Campredó, que es disputarà el 10 de febrer. Es tracta del Canicròs Les II Torres, organitzat per la UEC de Tortosa.

Foto / Josep Maria Montaner, Nació Muntanya