FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Feec Millet per equips
Feec Notícies - Feec Millet per equips

Notícies - 04/03/2014

Èxit de participació en la Copa Catalana FEEC-Millet per equips de Tavascan

Esquí de muntanya

L’Estació d’Esquí d’Alta Muntanya de Tavascan ha acollit la segona competició de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’Esquí de Muntanya, el diumenge 2 de març. La prova, amb més de mig centenar de participants, ha sigut la 25a edició de la Cursa d’Esquí de Muntanya de l’Alt Pallars – Certascan Trofeu Sergi R. Escalera i la 30a edició de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips i ha estat organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró.

Els guanyadors en categoria absoluta han sigut Gerard Vila i Pau Costa amb un temps total de 2 hores i 13 minuts. En categoria mixta, Mireia Miró i Daniel Terrisse, han aconseguit la victòria desprès de fer el recorregut amb 2 hores i 31 minuts. Sergi Artis i Andreu Sarrà han guanyat en la modalitat júnior arribant a la meta amb 2 hores i 30 minuts i finalment en categoria femenina cal destacar l’actuació d’Arez Izard i Clàudia Ramos completant la prova amb 3 hores i 27 minuts.

La cursa ha tingut un recorregut aproximat d’uns 15 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.000 metres, en un ambient totalment alpí. Els esquiadors han ascendit al pic del Ventolau (2.853 metres), el de la Coma del Forn (2.683) i el de Campirme (2.632). En la modalitat júnior el recorregut ha variat i ha constat de 8 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu.

feec-milletCopa Catalana FEEC-Millet per equips 2014

Les properes proves que marquen el calendari de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips seran a Bassiero (Alt Àneu) el 16 de març, a Tuc de Parros (Vall d’Aran) el 30 de març i, finalment, a Núria (Ripollès) el 6 d’abril.