FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/06/2017

Èxit de participació en el CatRaid La Garrotxa Salvatge

Raids d'esports de muntanya

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, organitzat pel Club Excursionista Teià, ha acollit la tercera prova de la 14a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya, a Les Planes d’Hostoles (Garrotxa), el 3 de juny. Més de 50 equips han competit en alguna de les tres categories: iniciació/familiar, aventura i elit.

El raid ha inclòs seccions de trekking, bicicleta tot terreny, orientació, espeleologia, paddle surf, btt-o, tir amb arc o slackline. Els participants de la categoria elit han cobert una distància total de 69 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell positiu. En categoria aventura han estat 48 quilòmetres i 2.000 metres, mentre que els participants d’iniciació han fet 23 quilòmetres i 670 metres.

La competició s’ha desenvolupat pels voltants del terme de Les Planes d’Hostoles, epicentre del raid, amb seccions de tir amb arc, slackline i aquàtiques, en els gorgs que envolten el municipi. Les categories elit i aventura també han arribat fins a zones com Roques Encantades, a prop del Santuari de la Salut, on han realitzat un trekking d’orientació.

 Albert Vilana i Albert Roca guanyen el CatRaid La Garrotxa Salvatge

Tretze han estat els equips que han participat en la categoria elit, la més exigent del CatRaid. L’equip format per Albert Vilana (UE Urgellenca) Albert Roca, els Alberts,  ha estat el guanyador amb 145 punts i un temps total acumulat de 7 hores 48 minuts. També amb 145 punts però amb 8 hores 26 minuts, ha quedat en segona posició l’equip Aventura Experience. Tercer ha estat l’equip Priorat Montsant Siurana, amb 145 punts i 8 hores 32 minuts.

En categoria aventura han participat 24 equips i la victòria ha estat per l’equip Maresmencs amb orgull, amb 115 punts i un total de 6 hores 50 minuts. El segon classificat ha estat l’equip Batec Garrotxí, amb els mateixos punts i només a un minut dels guanyadors. Tercer ha estat l’equip Maresme Extrem, també amb 115 punts i 7 hores 31 minuts.

Fotos / Ivan Torres