FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim Hernández
Foto: Quim Hernández

Notícies - 10/04/2022

Èxit de les escaladores catalanes a la Copa d’Europa juvenil

Escalada esportiva Escalada

Júlia Benach (CM Sant Llorenç) i Geila Macià (CM Sant Cugat) s’han situat en el top 5 de la Copa d’Europa de bloc juvenil a la prova celebrada a Chambery (França).

Les dues joves escaladores catalanes han entrat a la final en cinquena i sisena posició respectivament.

Les quatre primeres classificades de la final han aconseguit fer top en tots els blocs que tenien una varietat habitual entre equilibri, coordinació, potència i dinàmics. Júlia Benach ha mostrat molta seguretat en els blocs i els ha aconseguit fer al primer intent menys un dels blocs gràcies a això ha aconseguit ser segona a la classificació final. La guanyadora ha estat la francesa Louise Puech. 

També han participat d’aquesta competició europea els catalans Lluc Macià (CE Esparreguera) , Lau Macià (CE Esparreguera), Roc Vergès (CCT21), Lucia Miranda (UECCornellà) i Emily Charlotte (CM Sant Cugat)

La de Chambery és l’estrena de la Copa d’Europa juvenil d’escalada en bloc i també el debut de Benach i Macià en competició internacional.

La següent prova es farà a Portugal el pròxim 23 i 24 d’abril i la darrera de les proves està pendent de data i lloc ja que s’havia de disputar a l’octubre Rússia.