FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/04/2016

Eurorando 2016 es concreta amb una àmplia oferta excursionista a la regió sueca d’Escània

Excursionisme

La regió sueca d’Escània acull Eurorando 2016 del 10 al 17 de setembre, l’esdeveniment de senderisme itinerant que s’organitza cada cinc anys en una zona europea diferent, organitzat per l’Associació Europea de Senderisme (EWV-ERA-FERP) i que compta amb el suport i la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). S’espera l’assistència d’unes 5.000 persones d’arreu d’Europa, el 20% de les quals ja han assegurat la seva assistència.

La regió sueca s’ha preparat a consciència per oferir més de 80 rutes de senderisme durant la setmana de l’Eurorando 2016. A més s’han previst excursions amb autobús perquè els participants puguin visitar els llocs més emblemàtics de la zona. La col·laboració afegida amb els veïns danesos també permet oferir caminades i excursions a Copenhaguen així com a Helsingør, la ciutat d’Hamlet.

era-eurorando-scania-2016-2Senderisme a Escània amb motiu de l’Eurorando 2016

Escània ofereix molt bones rutes de senderisme per terres baixes i presumeix de tenir una naturalesa i una cultura variades, les quals han recollit en els sis paquets de senderisme que han preparat per a l’Eurorando 2016:

Paquet 1: les muntanyes topen amb el mar. Per descobrir els pintorescs poblets de pescadors i les increïbles costes rocoses a través d’un camí certificat. Nuclis urbans històrics i florits prats formen també part de la zona principal de Eurorando.

Paquet 2: el Gran Canyó d’Escània. Per caminar a través de profundes fosses incrustades entre fagedes, i gaudir de les experiències en un parc nacional amb una geologia, flora i fauna interessantíssimes.

Paquet 3: vistes captivadores i boscos profunds. Per descobrir les restes volcàniques del cor d’Escània, així com les vistes panoràmiques i les cases de fusta en un ric entorn cultural.

Paquet 4: l’Escània salvatge. Per caminar per boscos profunds i al llarg de boscos amb llacs que ofereixen aventures de pesca i en canoa.

Paquet 5: Del passat al present. Per caminar al llarg d’antics senders de pelegrins combinats amb una aproximació a les ciutats sostenibles.

Paquet 6: Paisatges oberts. Per caminar per senders costaners al llarg de platges exòtiques per un paisatge de reconegut ondulant per les seves plantacions de pomeres i els antics poblets de pescadors.

feec-paquets-senderisme-escania-suecia-eurorando-2016