FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2015

Estrena de ‘Paddling to Alaska’, de Rai Puig, al Centre Cívic de la Sagrada Família de Barcelona

L’Agrupació Excursionista Catalunya organitza la presentació de la pel·lícula “Paddling to Alaska”, de Rai Puig, que mostra les aventures del recorregut en caiac des de Canadà fins a Alaska. L’estrena del film a Barcelona tindrà lloc al Centre Cívic de la Sagrada Família, el proper 10 d’abril a les 20 hores.

La pel·lícula explica el viatge de Rai Puig, de tres mesos, en solitari i en caiac de mar, per un dels racons més salvatges del planeta: l’Inside Passage, un conjunt de canals, fiords i illes de les costes occidentals d’Amèrica del Nord. En concret, la ruta que va des de la ciutat de Vancouver (Canadà) fins al Parc Natural de Glacier Bay, al nord de la ciutat de Juneau (Alaska). Una aventura d’un total de 95 jornades, més de 2.000 km palejats, sense assistències i vivint tot tipus de situacions entre illes i muntanyes precipitant-se sobre el mar.

La pel·lícula ha estat possible gràcies a la campanya de crowdfunding que l’autor aventurer va iniciar a través de Verkami. Els més de sis mil euros recollits van serir per posar en marxa el projecte que, més enllà de l’aventura personal, ha esdevingut un homenatge a la natura i la bellesa del paisatge recorregut.

feec-alaska-rai-puig-2