FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/09/2015

Estrena de la pel·lícula ‘Everest’, basada en el llibre ‘La febre del cim’

Alpinisme Avantatges Cultura

Arriba a les cartelleres la pel·lícula Everest, basada en la història dels 15 muntanyencs que van perdre la vida enmig d’una tempesta quan estaven a prop del cim en 1996. La tragèdia va adquirir un gran ressò pel best-seller del periodista nord-americà  Jon Krakauer La febre del cim (Empuries, 1998), que narra en primera persona els fets ara traslladats al cinema.

feec-fedme-everest-film-1 La pel·lícula que s’estrena als principals cinemes de Catalunya en 3D el proper 18 de setembre, s’exhibeix en preestrena exclusiva per als federats a Cinesa Diagonal de Barcelona. L’acte de presentació, organitzat per la productora Universal Pictures, la FEDME, la FEEC i el consolat de Nepal a Barcelona, també és l’inici d’una gran campanya de suport al poble nepalès que continua fent grans esforços per a la reconstrucció del país devastat pels recents terratrèmols.

Assistència a la preestrena de la pel·lícula

Els federats de la FEEC, amb habilitació FEDME, tenen l’oportunitat d’assisitir a la preestrena exclusiva de la pel·lícula Everest en 3D, que tindrà lloc a Cinesa Diagonal de Barcelona, el proper dimarts 15 de setembre, a les 19.15 hores. Per assistir-hi cal registrar-se al web d’invitacions que ha posat en funcionament l’organització. L’aforament disponible s’assignarà per rigorós ordre d’inscripció.