FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/07/2018

Ester Casajuana i Jordi Martínez guanyen el Trail Valls d’Àneu

Curses per Muntanya

La 5a copa catalana de curses de resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat la segona prova del calendari a les Valls d’Àneu, el 28 de juliol. El Trail Valls d’Àneu, organitzat per l’Espot Esquí Club Valls d’Aneu, s’ha disputat en el grup de curses de l’Ultra Trail Valls d’Àneu, que durant tot el cap de setmana ha aplegat a més de 400 corredors a la comarca del Pallars Sobirà, amb la localitat d’Esterri d’Àneu com a epicentre.

El Trail Valls d’Àneu ha sortit des del Port de la Bonaigua a les 6h del matí, compartint recorregut amb la segona part de l’ultra i acumulant un total de 54 quilòmetres i 3.190 metres de desnivell positiu.

La cursa ha tingut dos clars dominadors, tant en categoria masculina com femenina. En homes, Jordi Martínez (Pedala.cat Balaguer) s’ha imposat amb facilitat als seus rivals i ha guanyat amb un temps de 6 hores i 34 minuts. El segon i tercer classificat, Roberto Gil i Unai Vallejo, han entrat junts a la línia de meta, 19 minuts més tard que Martínez.

En dones, Ester Casajuana (CE Alliberadrenalina) ha protagonitzat una cursa sòlida i regular, proclamant-se guanyadora amb un temps de 8 hores i 19 minuts. La segona classificada ha estat Marta Muixí i la tercera Verònica Zaragoza.