FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: El Joc
Foto: El Joc

Notícies - 01/03/2023

Esquí de Muntanya i protecció de la natura amb l’ ‘Snow Leopard Day’

Esquí de muntanya Natura

Dynafit, equipador principal de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, ha convocat per aquest dissabte 19 de març una acció solidària per a protegir al Guepard de les Neus. Aquest animal, en perill d’extinció que habita sobretot zones de muntanya de l’Àsia central és l’emblema de Dynafit.

L’esdeveniment es durà a terme a Grau Roig (Andorra) el 4 de març. Els qui prefereixin sortir pel seu compte, poden registrar els metres de desnivell completats els dos caps de setmana de l’esdeveniment (4-5 i 11-12 de març) mitjançant GPS i presentar-los en línia. A més, la marca d’esports de muntanya torna a presentar una edició limitada Snow Leopard. El 20% dels beneficis obtinguts amb ella aniran per al lleopard de les neus.

L’acció s’ha fet ja a països com Alemanya, Noruega, Txèquia, Eslovàquia, Polònia, Suïssa, Itàlia, França o Austria entre d’altres i s’han aconseguit 32.000 euros amb més de 2 milions de metres fets.

Dynafit manté una aposta important per la conservació del medi ambient i de la natura i realitza diferents accions durant bona part de la temporada.

Esportistes com Ot Ferrer ja han ensenyat en el mundial de Boí-Taüll, el seu suport a aquesta iniciativa de la marca alemanya.

Dynafit i la FEEC mantenen una col·laboració estreta en el patrocini dels equips d’Esquí de Muntanya i de la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya.