FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/04/2015

Esports El Cim de Manresa, amb descompte addicional per als federats

Avantatges

La botiga Esports El Cim de Manresa ha establert un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Mitjançant aquest acord ofereixen un 5% de descompte addicional, al 10% que realitzen habitualment, en els productes de la botiga situada al passeig de Pere III, 54. de Manresa (el Bages).

feec-avantatges-esports-elcim-1Situada al centre de la capital del Bages, Esports El Cim és un espai dedicat a l’esport amb una imatge renovada i dues plantes de repertori esportiu on impregnar-se de les últimes novetats i submergir-se en el món de l’esport, amb taller de reparacions per als esquís i taules d’snowboard dirigit per professionals titulats.

Esports El Cim ofereix el material necessari per a la pràctica de l’activitat física, tant a l’exterior com a l’interior. Muntanya, esports d’equip, individuals, manteniment, escalada, vies ferrades, espeleologia, barranquisme, trekking, alpinisme, marxa nòrdica, esquí de travessia, raquetes de neu, slackline, running, trail, tennis, pàdel, frontó, esquaix, ping pong, natació, futbol sala, fitness, lifestyle… Hi trobaràs tot l’esport!

avantatges-federats-feec-2015