FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/07/2016

Es presenta l’audiovisual ‘Els refugis de muntanya i el seu entorn. Una visió aèria’

Refugis

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha presentat l’audiovisual “Els refugis de muntanya i el seu entorn. Una visió aèria“. Un recorregut pels vint refugis de la FEEC arreu del país és l’eix vertebrador de l’audiovisual que inicia el seu viatge a la Cerdanya a 2.357 m al Refugi dels Estanys de la Pera per anar sobrevolant els diferents massissos catalans on es pot gaudir dels refugis guardats i lliures que gestiona la FEEC.

A més a més de les instal·lacions dels propis refugis el documental també permet contemplar des d’una vista aèria l’entorn que els envolta. El treball ha estat feina d’Ariño Visuals que ha mostrat un punt de vista que mai s’havia vist fins ara dels refugis.

El vicepresident de la FEEC i cap de l’àrea de territori, Josep Casanovas, ha volgut remarcar que aquesta presentació és una acció més de la campanya per la promoció de la xarxa de refugis de la FEEC. Una campanya on fins ara ja s’havien presentat; un cartell mida “pòster” dels diferents refugis o un folletó informatiu individualitzat dels mateixos refugis.

Aquest mateix 2016 s’ha presentat també el llibre ” Catalunya, 20 refugis, 32 excursions” que ha escrit Josep Llusà i que va fer la seva posada de llarg al refugi, Lluís Estasen  del Pedraforca el passat mes de maig.  Des de l’àrea de territori de la FEEC es treballa, més enllà de la promoció, en les importants millores d’infraestructures dels propis refugis (captació d’aigua, instal·lacions fotovoltàiques, renovació de les cuines etc.)

La presentació de l’audiovisual s’ha fet a la sala Pierre de Coubertain del museu Dr.Melcior Colet de Barcelona i l’han presidit el president de la FEEC, Jordi Merino i el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras.

Fins ara el teaser de l’audiovisual ja ha obtingut més de 4.000 visualitzacions a les xarxes socials de la FEEC.

A partir d’ara es pot veure ja l’audiovisual al canal de Youtube de la FEEC.