FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/12/2018

Es mantenen els preus de la llicència federativa temporal de la FEEC per al 2019

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja té disponible el llistat dels preus de les llicències federatives temporals corresponents a l’any 2019. Aquests documents completen la informació del nou pla de carnets federatius i assegurances d’aquesta temporada. Cal remarcar que el preu de les llicències federatives temporals no ha experimentat cap pujada en relació amb aquest any 2018.

En una taula hi ha la informació per a les llicències federatives temporals de caminades i marxes populars, de proves del Circuit Català de Caminades de Resistència i de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, i de la resta de competicions de la FEEC. A l’altra taula trobareu la informació per als carnets federatius temporals per a sortides i activitats de les entitats.

Com a novetat d’enguany, s’ha creat un descompte en la tarifa de l’assegurança de la llicència temporal. En les temporals 1 (caminades i marxes populars) i en les temporals per a sortides i activitats de les entitats, hi haurà un descompte si s’inscriuen més de 25 o 50 persones en una mateixa prova o activitat. Així, si la inscripció és de més de 25 persones, s’aplicarà un 10% de descompte sobre la prima de l’assegurança. Si la inscripció és de més de 50 persones, el descompte serà d’un 20% sobre la prima de l’assegurança. En cas que es vulgui gaudir d’aquest descompte s’haurà d’escollir la modalitat de la llicència amb descompte inicialment.

Per primera vegada, les entitats i clubs haureu de tramitar les llicències temporals a través de la plataforma PlayOff, igual que ja s’està fent amb les llicències anuals. Si l’activitat és nocturna i comença un dia i acaba el següent però dura menys de 24 hores, cal notificar-ho per tal que es tramiti la llicència d’un dia.

Recordem que des de l’1 desembre ja es poden tramitar les llicències federatives per a tota la temporada 2019.