FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/10/2016

Es crea un nou grup de treball per millorar la seguretat al massís del Montseny

Societat

Els Bombers de la Generalitat, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i El Parc Natural del Montseny han posat en marxa un grup de treball amb l’objectiu comú de millorar la seguretat al massís del Montseny.

En una primera reunió realitzada a la seu de la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i a la que van assistir la directora del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Joana Barber; el vicepresident primer de la FEEC, Lluís Simó, i el cap de la Unitat Tècnica GRAE dels Bombers de la Generalitat, Guillem Amorós, entre d’altres. En el decurs d’aquesta primera reunió es van establir quines seran les línies de treball, la primera de les quals, l’anàlisi de quines són les zones del Parc Natural amb més afluència i incidències d’excursionistes. Un cop feta aquesta primera avaluació, es proposaran actuacions, de tipus tècnic o divulgatiu, que fomentin una millor conscienciació dels excursionistes en l’àmbit de la seguretat i l’autoprotecció.

Aquest grup de treball de millora de la seguretat segueix la línia encetada amb altres massissos, com són el Pedraforca, Montserrat i Montsant, on els Bombers de la Generalitat i la FEEC participen, col·laborant amb altres institucions i Parcs Naturals, convençuts de la importància de la seguretat en la pràctica d’activitats de lleure o esportives, i sobretot després de constatar l’important augment de practicants d’aquestes al medi natural.