FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/04/2018

Es crea el primer Circuit Català de Marxa Nòrdica

Marxa nòrdica

El primer Circuit Català de Marxa Nòrdica arriba de la mà del nou Comitè Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Un total de vuit proves conformaran el calendari, que s’inicia el 6 de maig amb ‘En Marxa pel Rodal‘, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell. La sortida serà des de l’àrea de pícnic de Sant Vicenç de Jonqueres, a les 9 del matí, i s’hauran de recórrer 12 quilòmetres amb un desnivell de 180 metres. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través del seu web.

El juny serà el torn de la Unió Excursionista Lo Passador i l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, amb la ‘Garxal Desert Race‘ i ‘La Nòrdica de l’Agrupe‘. El Club Excursionista Arítjol portarà la ‘1a La Selva Nòrdic Walking‘, d’onze quilòmetres l’1 de juliol. La següent serà la ‘Nòrdica Prades‘, organitzada per l’Associació Excursionista Els Birimbins de Prades.

Després de l’estiu tancaran el calendari tres marxes. La primera serà el 29 de setembre, ‘Entorns de Can Torres‘, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa. ‘Walking Carabruta‘ se celebrarà el 21 d’octubre, de la mà del Centre Excursionista Despí. Posarà punt i final al calendari anual, al novembre, la ‘II Marxa de la Salut’, del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Curs de tècnic de nivell 1 en Marxa Nòrdica

Us recordem que les inscripcions per al curs de tècnic de nivell 1 en Marxa Nòrdica estan obertes fins al 30 d’abril. Convocat per l’Escola Catalana de l’Esport i la FEEC, és una formació oficial i reconeguda a nivell de tot l’estat espanyol que permet la inscripció directa al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Foto / Joan Antoni Rovira