FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/06/2017

Es convoquen les subvencions per a la conservació i renovació de vies d’escalada

Escalada esportiva Escalada

La Comissió d’Equipaments d’Escalada de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les subvencions per a la renovació d’instal·lacions antigues de les vies d’escalada o els equipaments per a la docència, que han de ser sol·licitats a la FEEC per mitjà d’una entitat federada, presentant un projecte complet de l’equipament.

Aquestes subvencions s’adjudicaran seguint els criteris fixats al Reglament de la Comissió i es materialitzaran en forma de material (ancoratges), suport tècnic (equipadors), i assessorament tècnic (coneixements i formació).

Poden demanar aquestes subvencions les entitats federades o un mínim de tres persones, també federades, que ho sol·licitin per mitjà d’una entitat i amb els projectes dels reequipaments previstos. Els projectes s’han d’enviar a la FEEC abans del 16 de juny, a l’adreça electrònica administraciotecnica@feec.cat. És obligatori presentar també la documentació original per correu postal o presencialment a la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona).

La Comissió d’Equipaments es reunirà per decidir quins projectes rebran subvenció atenent a l’interès d’aquest, l’estat del material a reequipar i l’experiència dels equipadors. La FEEC ho comunicarà als interessats per correu electrònic i ho farà públic. Posteriorment, es lliurarà el material als subvencionats, que hauran de realitzar els equipaments durant aquest any i presentar una memòria abans del 30 de desembre perquè la Comissió pugui valorar-la.