FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Es convoquen les proves d’accés a monitors i instructors d’excursionisme, escalada i descens de barrancs | FEEC

Notícies - 27/04/2015

Es convoquen les proves d’accés a monitors i instructors d’excursionisme, escalada i descens de barrancs

Descens de barrancs i engorjats Escalada esportiva Escalada Excursionisme Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a Monitors d’Excursionisme i Instructors de les especialitats d’Excursionisme, Escalada i Descens de barrancs, el cap de setmana del 19 i 20 de setembre de 2015.

Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d’Excursionisme o Instructors d’altres especialitats. L’objectiu d’aquestes proves és comprovar si els aspirants tenen assolits els coneixements tècnics de l’especialitat a la qual es presenten, per poder realitzar el curs posteriorment.

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 – 25 mesos posteriors). Així doncs, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol poden presentar-se a aquestes proves i posteriorment realitzar el curs en properes convocatòries dintre d’aquest període.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de presentar la documentació requerida personalment a la seu de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat, fins el 30 d’agost.