FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/05/2014

Es convoquen les estades de descens de barrancs per a joves, al juny al Berguedà

Descens de barrancs i engorjats Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca, del 21 al 24 de juny, les estades de descens de barrancs per a joves amb llicència de la FEEC, on hi podran participar nois i noies d’entre 18 i 25 anys, al Berguedà. Durant aquests quatre dies els joves i tècnics acompanyants es desplaçaran als barrancs més importants de la zona i faran activitats relacionades amb l’objectiu principal d’aprendre i habituar-se a les tècniques bàsiques de progressió i seguretat del descens de barrancs i adquirir el nivell suficient per poder progressar per barrancs de dificultat baixa amb autonomia i seguretat.

Hi haurà un màxim de 12 places i els interessats hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 8 de juny de 2014.

Una setmana abans, es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.