FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/06/2014

Es convoquen les Estades als Pirineus per a joves de la FEEC, del 6 al 12 de juliol

Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca la novena edició de les Estades Pirineus, per tots aquells joves entre 13 i 16 anys, socis d’entitat i amb llicència federativa que hi vulguin participar. Enguany, el centre de l’activitat és el refugi de Coma de Vaca, que forma part de la xarxa de refugis de la FEEC, des d’on es realitzaran totes les activitats entre el 6 i 12 de juliol.

pirineus

L’objectiu principal de les estades és iniciar els joves en les tècniques de l’escalada i l’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en l’alta muntanya. Els tècnics que els acompanyen al llarg de les jornades els orienten i els proporcionen coneixements tècnics que els permeten aconseguir aquesta seguretat i autonomia. A més, es fomenta la pràctica d’activitats de muntanya entre el grup de joves que hi participen i els valors de convivència entre ells.

Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. Hi ha un màxim de 12 places per a participar en les estades i el termini de recepció de sol·licituds és el 29 de juny.