FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Es convoquen estades d’esquí de muntanya per a joves de la FEEC, a la Cerdanya | FEEC

Notícies - 27/02/2015

Es convoquen estades d’esquí de muntanya per a joves de la FEEC, a la Cerdanya

Esquí de muntanya Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) organtiza les segones estades d’esquí de muntanya, que tindran lloc entre el 28 de març i l’1 d’abril a la Cerdanya. La intenció de les estades és agrupar a nois i noies d’entre 14 i 22 anys perquè practiquin l’esquí de muntanya acompanyats d’instructors perquè els orientin tècnicament.

Hi ha un màxim de 12 places disponibles i els joves interessats han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), o enviar-ho per correu postal o correu electrònic a estades@feec.cat, abans de l’11 de març.

Les estades volen servir, més enllà de formar els joves a nivell tècnic, per treballar els hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. La setmana anterior a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC perquè joves i tècnics es coneixin i poder parlar de la organització i altres temes d’interès relacionats.