FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/03/2016

Es convoca un curs de monitor d’excursionisme d’entitats, aquesta primavera a Tarragona

Excursionisme Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca un curs de Monitors d’Excursionisme d’Entitat, els propers mesos d’abril i maig, que es realitzarà íntegrament a la demarcació de Tarragona.

La figura del monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya en el si de les mateixes entitats. A més, és el primer pas per ser formador benèvol a les entitats mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat.

Aquest curs va dirigit a tots aquells qui vulguin realitzar aquestes tasques dintre les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC i que ja hagin superat les proves d’accés al curs. L’objectiu del curs és donar coneixements tècnics i de seguretat per poder fer aquest suport en les activitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per a la dinamització de grups.

Els interessats a inscriure’s al curs han de tenir el carnet federatiu vigent, haver superat les proves d’accés al curs i presentar la documentació corresponent a la FEEC fins el 15 de març.