FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/02/2017

Es convoca el concurs per escollir el cartell i el logotip del 41è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Cultura Excursionisme Societat

La 41a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans, que se celebrarà del 6 al 10 de desembre, serà organitzada conjuntament per les cinc entitats excursionistes de Reus: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu.

Si bé la celebració de l’Aplec té total autonomia organitzativa, té el suport i forma part de la programació de la iniciativa “Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017”, com a projecte cultural integrant i integrador.

Amb aquestes bases, les entitats reusenques obren la convocatòria per a presentar cartells i logotips destinats a identificar i publicitar l’esdeveniment. Les propostes de cartell i de logotip han de ser originals i inèdites.

Requisits de participació

El concurs està obert a tota persona física i la participació és voluntària.

Cada concursant podrà presentar una única proposta, que haurà d’anar acompanyada d’un pseudònim.

El termini d’admissió de propostes estarà obert fins a les 20:00h del 6 de març.

Premi i veredicte del jurat

S’estableix un premi únic per a la proposta guanyadora que consistirà en vals de descompte per a compres en els establiments col·laboradors d’aquest concurs.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic que se celebrarà al centre de Lectura de Reus, el 30 de març.

El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert en cas que consideri que cap de les propostes presentades compleix els requisits mínims de qualitat tècnica.

Aplec Excursionista del Països Catalans

L’Aplec Excursionista dels Països Catalans és una trobada anual de caràcter festiu que es va celebrant en diferents territoris de parla catalana. A més de sortides a la muntanya també s’organitzen altres activitats culturals i socials.

El primer Aplec va tenir lloc al Tossal del Tres Reis, el punt més alt del Montsià, l’any 1977 i l’última trobada va ser a Esporles el passat octubre.

Foto portada / AE Altiplà