FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/02/2018

Err-Puigmal, segona cita de la copa catalana i circuit de raquetes de neu

Raquetes de neu

El calendari de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) segueix endavant amb la segona data, l’Err-Puigmal, el diumenge 25 de febrer. Els participants al circuit podran gaudir també d’un bucòlic recorregut des d’aquest punt panoràmic de l’Alta Cerdanya.

Un cap de setmana de raquetes de neu

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, organitzador de l’Err-Puigmal, ofereix la possibilitat d’allotjar-se en el mateix lloc on es celebra l’esdeveniment. D’aquesta forma, tothom que ho desitgi pot passar un cap de setmana en plena muntanya fent activitat amb raquetes de neu. Aquest any les condicions i gruixos de neu són immillorables i cal aprofitar-ho.

Enguany, el dissabte a la tarda, a partir de les 18.00h, s’organitza un passeig  nocturn amb raquetes de neu, apte per a totes les edats.

L’allotjament que posa a disposició l’organització és l’alberg Udsis, en règim de mitja pensió. Per realitzar la reserva us podeu posar en contacte amb l’entitat a través d’aquesta adreça: secretaria@muntanyencsantllorenc.org.

Les inscripcions per la copa i circuit es poden formalitzar a través del web de la FEEC.