FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/02/2015

Err-Puigmal acull la primera prova de la Copa i el Circuit Català de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

Les instal·lacions d’Err-Puigmal van acollir el cap de setmana passat la prova del Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, que ha donat l’inici al calendari de la 8a Copa Catalana i del 10è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Després d’alguns canvis que l’organització va haver de fer a última hora a causa de la gran quantitat de neu, la prova es va desenvolupar sense problemes i amb 94 inscrits que van disputar els circuits organitzats, un de més llarg i més tècnic i un de menys quilòmetres i menys desnivell, amb una prova d’orientació.

En la prova de la Copa i categoria femenina es va imposar Adriana Grosu, de l’Asssociació Esportiva Matxacuca, seguida per Teresa Aguiló, del Centre Excursionista del Penedès, i Núria Giménez, del Club Excursionista Reddis. En nois, el podi el van formar Jordi Uró de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, Carles López del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, i Josep Sancho, del Club d’Esquí de Girona.

La propera prova del Circuit Català de Raquetes de Neu es disputa aquest diumenge a Arànser, amb un recorregut organitzat per la Unió Excursionista Urgellenca. La Copa Catalana continurarà el 22 de febrer amb la cursa de Conangles-Boí del Centre Excursionista de Vilaller.