FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/01/2014

Entrega de premis de les competicions FEEC de curses per muntanya, a Igualada

Curses per Muntanya

El Club Excursionista Uecanoia d’Igualada acollirà l’entrega de premis de la 12a Copa Catalana de Curses per Muntanya, la 4a Copa Catalana de Curses Verticals i el 11è Circuit Català de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

En l’acte que tindrà lloc a la seu del club (carrer de Sant Magí 28, d’Igualada), el proper 1 de febrer, a les 17 hores, preveu el lliurament dels premis i els trofeus als tres primers classificats de cada categoria, així com els premis en metàl·lic per als cinc primers classificats en la categoria absoluta de la Copa de Curses per Muntanya de la FEEC.

A més, la jornada comptarà amb una conferència sobre l’actuació en cas d’accidents en curses de muntanya, que anirà a càrrec del doctor Carlos Bricio, i una altra conferència sobre l’excés de pronació en corredors, que anirà a càrrec del podòleg esportiu de Podobio, Carles Toboso Gregori. Durant l’acte també es presentaran els calendaris de competicions i les novetats per al 2014 i, es finalitzarà, amb un pica-pica per a tots els assistents.

Totes les persones interessades, poden confirmar l’assistència abans del 30 de gener, a l’adreça electrònica administraciotecnica@feec.cat de la FEEC.